• VVKVM.be

Baxter: HELPING EMPOWER RECOVERY–the Online Series (HEROS)

90 Days Post COVID-19: How Care Has Changed in the ICU

DATE: 5 June 2020

TIME: 07:00 PST / 10:00 EST / 15:00 BST / 16:00 CEST

PRESENTER: Elisabeth De Waele, MD, PhD (Belgium)


inschrijven kan HIER.



OVER ONS >

De VVKVM groepeert 'professionals' die met klinische voeding bezig zijn: artsen, diëtisten, verpleegkundige, apothekers, vertegenwoordigers van de industrie...

De vereniging heeft als doel kennis en ervaring te verzamelen, te delen en te verspreiden tussen haar leden. Zij ijveren ook bij de beleidsmakers voor de belangen van de klinische voeding en diegenen die hiermee bezig zijn.

Please reload

CONTACT >

E: info@vvkvm.be

© 2017-2020 by VVKVM.BE
Webdesign done by Millennials.agency

Please reload

VVKVM